Αποκλεισμένο το κέντρο: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

0

7+79Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο, το βράδυ της Κυριακής, από την πορεία που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, αλλά και ομάδα υποστηρικτών του Νίκου Ρωμανού, την ώρα που εντός του κοινοβουλίου πραγματοποιείται η συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Μάλιστα οι υποστηρικτές του Ν. Ρωμανού κατάφεραν και κρέμασαν πανό, με μήνυμα αλληλεγγύης, στα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

Λίγο μετά τις 19:30, η Σταδίου δόθηκε στην κυκλοφορία καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία προς το Σύνταγμα. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ παραμένει σε εξέλιξη, έξω από την Βουλή στην Β. Αμαλίας.

Στις ομιλίες τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες διαδηλωτές μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων, κομμάτων και φοιτητικών συλλόγων, μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και το Σωματείο των Σχολικών Φυλάκων, γίνεται λόγος για προϋπολογισμός ακραίας λιτότητας και κοινωνικής καταστροφής.

Υπογραμμίζουν ακόμη πως οι νέοι φόροι ύψους 1,4 δισ. ευρώ που αναμένεται να επιβληθούν, θα επιφέρουν την πλήρη κοινωνική συντριβή και θα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους για να ανταποκριθεί η κυβέρνηση στους προκρούστιους μνημονιακούς στόχους.

 

Προηγούμενο άρθροΈρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από τις Ζημιές σε τράπεζες στη Δεκελείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.