“Τέρμα τα γκάζια” με την Inessa Tushkanova! (photos)

0

inessa_tushkanova (9)Η Ουκρανή Inessa Tushkanova είναι μια 27χρονη οδηγός αγώνων, η οποία ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ ενώ έχει κάνει τολμηρή φωτογράφιση για το Playboy.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση προκειμένου να ποζάρει στο Playboy, στην έκδοση για την Λιθουανία και της Ουκρανία και το έκανε, προκειμένου να χρηματοδοτήσει – με τα λεφτά που κέρδισε- την καριέρα της στους αγώνες αυτοκινήτου.

Η Inessa γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1987, αλλά , με το που ενηλικιώθηκε μετακινήθηκε στη Μόσχα αναζητώντας νέες ευκαιρίες για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Το 2006, ξεκίνησε την καριέρα της στους αγώνες αυτοκινήτου, πρώτα από τη θέση του συνοδηγού.

Σύντομα όμως, η Inessa συνειδητοποίησε ό,τι το δεξί μπάκετ δεν ήταν αυτό που την ενέπνεε και, έτσι, αποφάσισε να πάρει θέση στο μπάκετ του οδηγού.

Το 2013, έκανε τα πρώτα της βήματα στο Πρωτάθλημα Ράλι της Φινλανδίας…

Για την 27χρονη καλλονή, το αυτοκίνητο είναι πάθος και αυτό το δείχνει (και) με τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του σπιτιού της. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν ένα αναβαθμισμένο Subaru , δύο Mitsubishi Evo και ένα V10 BMW M6…

Δείτε τα “γκάζια” της όμορφης Inessa:

Προηγούμενο άρθροΜερομήνια: Ο καιρός από Σεπτέμβρη 2014 έως Ιούλη 2015!
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές: Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα αναλυτικά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.