Σαμπρίνα: Από την σχολή καλογριών της Ζιμπάμπουε… στην Ελλάδα! (photos)

0

sabrina (1)Δεκαπέντε χρόνια πριν ‘σκάσει μύτη’ η Δούκισσα Νομικού ήταν η Σαμπρίνα που ενσάρκωνε την Barbie στο αντρικό συλλογικό ασυνείδητο. Με τη μόνη διαφορά ότι η γαλαζομάτα με το φυσικό στήθος, που μεγάλωσε μέχρι τα 15 της στην πρώην Ροδεσία με δυο γκουβερνάντες και προσωπικό οδηγό και απόφοιτος της σχολής καλογριών από τη Ζιμπάμπουε… διαθέτει και ένα σετ μεσογειακών καμπύλων που κάνουν τη διαφορά.

Έχουν περάσει 21 ακριβώς χρόνια από τότε που το 18χρονο κορίτσι από τη χώρα του Σάκα Ζούλου άφησε τη βούρτσα (“Από μικρή μου άρεσε να παίρνω μια βούρτσα και να πηγαίνω στον καθρέπτη του μπάνιου και να τραγουδάω”) και έπιασε το μικρόφωνο, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στις νυχτερινές πίστες, ένεκα της παθολογικής αγάπης της για τη μουσική (σ.σ. έπαιζε από επτά ετών πιάνο)…

 

Προηγούμενο άρθροΚ. Παπαχρήστου: “Το γήπεδο της ΑΕΚ και η χαμένη πολιτική σοβαρότητα”
Επόμενο άρθροΑφαντες 65 δημοτικές επιχειρήσεις..,
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.