Παιδικοί σταθμοί: Καταγγελίες για “ΑΠΑΤΗ” με ψεύτικα sms στην επιλογή των παιδιών!

0

43Καταγγελίες “έφτασαν” στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) πως, γονείς, οι οποίοι αιτήθηκαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» δέχτηκαν e-mail ή sms – δήθεν προερχόμενων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. – που τους πληροφορούσαν, πως η αίτηση τους για φιλοξενία των παιδιών τους από Δημοτικούς ή συνεργαζόμενους με το Πρόγραμμα Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, απορρίφθηκε.

Κατόπιν τούτου, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σαφώς αναφέρεται, πως η οποιαδήποτε αποστολή μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται απ’ αυτήν.
«Ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων, για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο site της Ε.Ε.Τ.Α.Α.» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της Εταιρείας.
ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΑναγκαστική προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους!!!
Επόμενο άρθροΟρκομωσία με… ΜΑΤ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.