Οι δράστες του Διστόμου είναι συνεργάτες του…

0

444284

Γενετικό υλικό του Γιώργου Πετρακάκου, υπαρχηγού της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και συνεργάτη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, καθώς και ενός 32χρονου, φέρεται να ταυτοποίησαν οι αρχές στο φουσκωτό σκάφος που εγκατέλειψαν οι ληστές στο Ξυλόκαστρο μετά την ληστεία υποκαταστήματοςτράπεζας στο Δίστομο.

Επιπλέον, οι αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας σε κατάθεση τους στις αρχές, φέρεται πως αναγνώρισαν τον Πετρακάκο αλλά και έναν ακόμη 32χρονο που υπάρχουν υποψίες πως συμμετείχε σε άλλες ληστείες μαζί με τον Μαζιώτη στην Πελοπόννησο, ενώ είχε βοηθήσει στην πρώτη απόδραση του Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει επάνω στο φουσκωτό ακόμη ένα «ορφανό» αποτύπωμα, που προσπαθούν τώρα να ταυτοποιήσουν καθώς πιθανότατα πρόκειται για ένα καινούριο πρόσωπο.

Η αστυνομία, από την αρχή υποψιάστηκε την ομάδα του φυλακισμένου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, καθώς το 10μετρο φουσκωτό που χρησιμοποιήθηκε είχε κλαπεί από το λιμάνι της Καλαμάτας τον Αύγουστο του 2012, λίγο μετά την απόδραση Μαζιώτη – Ρούπα. Επίσης, στα πράγματα της Ρούπα, στο διαμέρισμά της στο Μαρούσι, είχε βρεθεί απόδειξη από κατάστημα της Κορίνθου.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο πίσω από την καλά οργανωμένη ληστεία να κρύβονται τρομοκράτες, καθώς ήταν μεταμφιεσμένοι, έκαψαν το όχημα διαφυγής τους και δεν δίστασαν να πάρουν ακόμη και όμηρο.

Οι δράστες μάλιστα είχαν μελετήσει καλά την τράπεζα καθώς γνώριζαν πως δεν είχε πόρτα ασφαλείας και το λιμενικό ήταν «ακάλυπτο» διότι το σκάφος του λιμενικού με έδρα την Κόρινθο ήταν καθηλωμένο λόγω βλάβης.

ΠΗΓΗΕΘΝΟΣ
Προηγούμενο άρθροΑυτός (;) είναι ο δήμιος του Τζέιμς Φόλεϊ!
Επόμενο άρθροΒίντεο σοκ: Σκότωσαν ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.