“Γυναίκα-αράχνη”, νάρκωσε τουρίστα και του τα πήρε όλα

0

blonde30n-2-web Γερή “μπάζα” έκανε μια εκρηκτική ξανθιά από έναν 45χρονο Ταϊλανδό τον οποίο γνώρισε σε μπαρ της Νέας Υόρκης.

Η Sarah, όπως του συστήθηκε, εντόπισε τον τουρίστα σε μπαρ και αφού του έκανε τα “γλυκά μάτια” έφυγε μαζί του προς το Hyatt Times Square Hotel στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 45χρονου, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, η Sarah του παρήγγειλε μια μπύρα στην οποία μέσα έβαλε μια ουσία που τον νάρκωσε.

Όταν η εκρηκτική ξανθιά, διαπίστωσε ότι κοιμάται, του έκλεψε ένα Daytona Rolex, ένα κολιέ Versace αξίας 6000 δολαρίων, ένα iPhone 5s και 2000 δολάρια σε μετρητά.

Ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου δήλωσε στην εφημερίδα Daily News ότι οι επισκέπτες συχνά πέφτουν θύματα call girl, προσθέτοντας ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν αναφέρουν την κλοπή στην αστυνομία λόγω ντροπής.

ΠΗΓΗnews247.gr/
Προηγούμενο άρθροΑΝΕΡΓΟΙ: Αυτά είναι τα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ.
Επόμενο άρθροSex και Ζώδια: Δες τι αρέσει στο κάθε ζώδιο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.