Eπιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ… με εντολή Σαμαρά!

0

samarasΤην πολιτική επιστράτευση που ξεκινάει άμεσα των εργαζομένων της ΔΕΗ αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά και μετά την κήρυξη παράνομης και καταχρηστικής της απεργίας στην ΔΕΗ ξεκινάει η επιστράτευση των εργαζομένων. Μάλιστα, είχαν προηγηθεί δηλώσεις εκπροσώπων σωματείων της ΔΕΗ ότι θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, παρά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η κυβέρνηση προχωρά στην πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ και σε επίταξη των υπηρεσιών.

Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου: «Όπως από την πρώτη ημέρα αυτής της άνευ συνδικαλιστικού αιτήματος και υποκινούμενης απεργίας είχε γνωστοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση, απόφαση της κυβέρνησης ήταν και παραμένει η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος. Μετά την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, διατάσσοντας την άμεση διακοπή τους και εφόσον τα συνδικαλιστικά σωματεία δεν συμμορφώθηκαν προς τη δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους.  Στη Δημοκρατία οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όλων και το δημόσιο συμφέρον προέχει».

Προηγούμενο άρθροΔημοτικοί Παιδικοί σταθμοί: Έδωσε λύση ο υπουργός…
Επόμενο άρθρο“ΟΑΣΗ”: Έκθεση ζωγραφικής της Εύας Παπαδοπούλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.