Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοί: Έδωσε λύση ο υπουργός…

0

ntinoΌσα παιδιά πήγαν πέρυσι στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς των Δήμων, θα πάνε και φέτος, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στον Τ/Σ ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ντινόπουλος, επίσης, με αφορμή την τελευταία “πρόωρη” καταβολή του «προνοιακού επιδόματος» δύο μηνών – Μαΐου και Ιουνίου – σε 64 Δήμους, ύψους 122 εκ. €, ανακοίνωσε πως, πρόθεση του ΥΠ.ΕΣ. είναι η καταβολή αυτή να γίνεται εφεξής κάθε μήνα.

«Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση, και φέτος θα φιλοξενηθούν από τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, όσα παιδιά φιλοξενήθηκαν, πέρυσι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εσωτερικών μιλώντας για το πρώτο θέμα και συνέχισε μιλώντας για το «προνοιακό επίδομα», λέγοντας:

«Σχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών είναι η καταβολή του “προνοιακού επιδόματος” να γίνεται εφεξής κάθε μήνα. Μπορεί να μην είναι μεγάλο το ποσό, αλλά αφορά σε χιλιάδες συμπολίτες μας, που ζουν σε μεγάλο βαθμό απ’ αυτό».

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του “Συντονιστικού κατοίκων Φ.Χ.” για την συγκέντρωση της Πέμπτης
Επόμενο άρθροEπιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ… με εντολή Σαμαρά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.