“Η φαλακρή τραγουδίστρια” στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.!

0

FALAKRH-LUDTo Δημιουργικό Εργαστήρι- Θεατρική Ομάδα Lud Project και η Nεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Ν. Φιλαδέλφειας, παρουσιάζουν σήμερα Τετάρτη, 9 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο «Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ»!

Μια «Παράλογη» κωμωδία, μια άγρια σάτιρα που χλευάζει το παράλογο στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της οποίας αυτό που λέγεται είναι κατ’ απόλυτη κυριολεξία. Ο Ιονέσκο τοποθέτησε τέσσερις ανθρώπους επί σκηνής, τους απογύμνωσε από οποιαδήποτε προσωπικότητα, πρωτοβουλία ή ευθύνη, τους κλείδωσε στον κώδικα της εικόνας και των συμβάσεων τους και τους έβαλε κατόπιν να συναντηθούν και να συνεννοηθούν. Και σα να μην έφτανε αυτό, τους πρόσθεσε τον ατίθασο χαρακτήρα μιας καμαριέρας κι έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Έναν πυροσβέστη, που έχει πάρει σβάρνα όλα τα σπίτια της περιοχής και ψάχνει… μια πυρκαγία.

Σκηνοθεσία – Διασκεύη κειμένου: Δανάη Γκενέ
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Μουσική: Faith Bled Dry
Φωτισμοί-Ηχοληψία:Γιάννης Σκοτίδας
Σκηνικά – Κοστούμια: Δανάη Γκενέ
Επιμέλεια Έντυπου Υλικού: Σπύρος Κοπανιτσάνος

Παίζουν:
Βαγγέλης Τσεμπέλης, Μαρία Χριστίνα Καπλανίδη, Αγγελική Γιαννοπούλου, Αναστάσης Θεοδωρίδης, Βασίλης Καπλανίδης, Στελλίνα Αντουλινάκη.

Παγκόσμιο Πολιτιστικό ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς – ΠΠΙΕΔ Δεκελείας 152 & Ατταλειας

 Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η

Προηγούμενο άρθρο180 εκατ. για τους παιδικούς σταθμούς ζητεί η ΚΕΔΕ…
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ν.Φιλαδέλφειας”, για την διαδήλωση της Πέμπτης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.