Προσγείωση στρατιωτικού αεροσκάφους πάνω σε σπίτι!

0

cda9332201d32fe1d2a368367d632cd3

Εικόνες χάους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Ιμπίριαλ της Καλιφόρνια, όπου ένα αμερικανικό Harrier συνετρίβη πάνω σε σπίτια, καθώς είχε παρουσιάσει βλάβη και ο πιλότος το εγκατέλειψε πάνω από κατοικημένη περιοχή.

Οι πρώτες εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια έδειξαν τουλάχιστον μία κατοικία να καίγεται και πυροσβέστες να προσπαθούν να ελέγξουν τις φλόγες, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πιλότος δεν τραυματίστηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

“Ήταν σαν να έσκασε βόμβα στην πίσω αυλή… κουνήθηκε όλο το σπίτι” ανέφερε η Αντριάνα Ράμος, που κατοικεί ακριβώς δίπλα στο σημείο της συντριβής.

“Το είδα να πετάει πραγματικά χαμηλά… απλώς έπεσε στο έδαφος” είπε άλλος αυτόπτης, που εκείνη την ώρα οδηγούσε μπροστά από το συγκεκριμένο σημείο.

Πρόκειται για τη δεύτερη συντριβή Harrier από την ίδια βάση, της Γιούμα στην Αριζόνα. Μόλις στις 9 Μαΐου, άλλος πιλότος εγκατέλειψε το μαχητικό του πάνω από την έρημο δίπλα σε ινδιάνικη κοινότητα στον ποταμό Τζίλα της Αριζόνα.

48afe87d1641a87355420066432695be

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΜετέφερε χλωρίνες και… αλλοδαπούς!
Επόμενο άρθροΠροεδρικό Διάταγμα: Κλείνει αιφνιδίως η Βουλή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.