Σήμερα στις 7.00μμ στο ΠΠΙΕΔ η ανοιχτή συζήτηση για το “ρυθμιστικό” & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

0

wpid-page51-690x3521Σήμερα Τρίτη στις 7.00μμ στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς -Δεκελείας 154 & Αττάλειας – Νέα Φιλαδέλφεια), θα γίνει η εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση, την οποία οργάνωσαν οι δημοτικές παρατάξεις «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» -Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης  και «Δύναμη Πολιτών»-νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, με θέμα το νέο «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Ρ.Σ.Α.)» και πιο συγκεκριμένα γιατί:

  • Αίρει τον δασικό και αναδασωτέο χαρακτήρα του Άλσους
  • Παραδίδει το Άλσος σε ένα νέο φορέα αφαιρώντας το από τον Δήμο Φ-Χ και τον λαό των πόλεών μας Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.
  • Ανοίγει τον δρόμο για την τσιμεντοποίηση του 5% (22,5 στρέμματα) του Άλσους σε ένα εγκληματικό γαϊτανάκι καταστροφής χωρίς τέλος.
  • Το απώτερο μέλλον του Άλσους με το νέο ρυθμιστικό , όπως άλλωστε φωτογραφίζεται εντός του, ακούει σε ένα όνομα, ΤΑΙΠΕΔ.

Η σημερινή εκδήλωση γίνεται σε χρόνο στο οποίο η Νέα Φιλαδέλφεια ακόμα δεν έχει συνέλθει από τα γεγονότα και τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής, που ακολούθησαν μετά τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης…

Δεν θα αρχίσουμε τα ευχολόγια πάλι… αλλά θα πούμε ότι: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ! Μόνο έτσι θα μπορέσει και το όνειρο όλων μας, το Γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει, και το Άλσος μας να προστατευτεί και να το παραδώσουμε στα παιδιά μας καλύτερο από ότι τι βρήκαμε…

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Αναβλήθηκε η αυριανή συζήτηση για το “ρυθμιστικό” στη Βουλή… λόγω μνημονίου!
Επόμενο άρθρο20εκ. στους Δήμους για επισκευή και συντήρηση σχολείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.