Ξεκινά σήμερα η έκθεση ασπρόμαυρης Φωτογραφίας στο ΠΠΙΕΔ

0

unnamed

Άραγε πως φαίνεται η πόλη μας σε ασπρόμαυρο; Η κοινωνίας μας; Οι άνθρωποι; Η ζωή μας; Σε μία εποχή που επικρατεί η τεχνολογία, η υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια και οι φωτογραφίες των social media, η Φωτογραφική ομάδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, σας προσκαλεί σε μία έκθεση καλλιτεχνικής αναλογικής φωτογραφίας με μία διαφορετική ματιά.

Μέσα από τον φακό των μελών της ομάδας, σας καλούμε να δείτε τον κόσμο μας αποτυπωμένο αποκλειστικά σε ασπρόμαυρο φίλμ. Απαλλαγμένο από οτιδήποτε περιττό και επιφανειακό, θα απολαύσετε μία διαδρομή σε πρόσωπα, καταστάσεις, ταξίδια, στιγμές, με ένα μοναδικό τρόπο.

H φωτογραφική ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας μετρά …. χρόνια ερασιτεχνικής παρουσίας, πάντα πιστή στην ομορφιά, αμεσότητα και ιδιαιτερότητα του ασπρόμαυρου φίλμ. Απαρτίζεται από ….. άτομα διαφόρων ηλικιών και προσωπικοτήτων τα οποία μαζί δημιουργούν ένα κολαζ από φωτογραφικές ματιές. Διαθέτοντας ιδιόκτητο σκοτεινό θάλαμο και υπό την καθοδήγηση του δασκάλου φωτογραφίας κ. Μιμίδη Δημήτρη, διηγούμαστε την δική μας ιστορία.

Ελάτε να περιπλανηθούμε μαζί και να γνωρίσουμε την κάθε φωτογραφία.

Έκθεση μαυρόασπρης αναλογικής φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Νέας Φιλαδέλφειας

26 – 29 Ιουνίου 2014 στο ΠΠΙΕΔ / Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2 Νέα Φιλαδέλφεια

Είσοδος ελεύθερη / 18:00 – 21:00
Με εκτίμηση
Η ομάδα φωτογραφίας

Προηγούμενο άρθροΣε Ενωτικό κλίμα, έγινε η Γ.Σ. του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΔιαδήλωση στην Φιλαδέλφεια για το “ρυθμιστικό”, από…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.