Ν. Φιλαδέλφεια: “Μάγκωσαν” τρεις για διαρρήξεις περιπτέρων!

0

HΣυνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 17χρονος και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας και Αλβανίας, ηλικίας 24 και 17 ετών, αντίστοιχα οι οποίοι λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή, διέρρηξαν περίπτερο και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, οι συλληφθέντες τον τελευταίο μήνα, βραδινές ώρες κυρίως, εντόπιζαν περίπτερα στην ανωτέρω περιοχή και αφού παραβίαζαν τα λουκέτα, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, αφαιρούσαν διάφορα προϊόντα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δύο κλοπές από περίπτερα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία κλοπή μοτοσυκλέτας από την περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: 4ο τουρνουά Ακαδημιών στη μνήμη του «ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ»
Επόμενο άρθροΑ. Διαμαντοπούλου: Τα πιο sexy selfie του διαδικτύου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.