Νέα Φιλαδέλφεια: “Φωτιά” με 41.4 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία την Πέμπτη!!!

0

12Όπως αναμενόταν ο καύσωνας των τελευταίων ημερών χτύπησε χθές τη Νέα Φιλαδέλφεια με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τον σταθμό της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε μέχρι και τους 41.4 βαθμούς κελσίου χθές στην κορύφωση του καύσωνα.

Η θερμοκρασία που σημειώθηκε χθές στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν η υψηλότερη σε ολόκληρη την Αττική και μαζί με λίγες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου η πόλη μας βίωσε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες στη χώρα. Η σημερινή μέρα επίσης θα είναι μια δύσκολη μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια αν και η θερμοκρασία αναμένεται να έχει μικρή πτώση.

Ανακούφιση από τη ζέστη περιμένουμε μετά το Σάββατο αν και από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας νέο επεισόδιο ζέστης θα σημειωθεί στον Ελλαδικό χώρο.Όπως πάντα σε κάθε καύσωνα οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας παρακαλούνται να αποφεύγουν την άσκοπη έκθεση στον ήλιο καθώς η πόλη μας είναι μια από τις πιο ευπαθείς στη ζέστη περιοχή στην επικράτεια.

ΠΗΓΗNEA FILADELFEIA HEAT TEAM
Προηγούμενο άρθροΟΛΕΣ οι δαγκωνιές του “δράκουλα” Λουίς Σουάρες! (video)
Επόμενο άρθροΗ “Λογοδοσία” του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.