Θυμήθηκα πώς εκτελεί πέναλτι ο Γκέκας…

0

gekas-penalty«Θυμήθηκα όσα έκανε στις προπονήσεις μας, όταν παίζαμε μαζί στη Λεβάντε και ήμουν βέβαιος ότι δε θα άλλαζε τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι» δήλωσε ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας, για την απόκρουση του πέναλτι του Φάνη Γκέκα…

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στη FIFA δήλωσε: «Παίξαμε μαζί στη Λεβάντε και θυμήθηκα όσα έκανε στις προπονήσεις. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα άλλαζε τον τρόπο εκτέλεσης και εν κατακλείδι κατάφερα να το αποκρούσω».

Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, αναφέρθηκε και στο γκολ του Παπασταθόπουλου, στο 91′: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή γιατί ο αγώνας είχε σχεδόν λήξει. Εντούτοις, το χειριστήκαμε καλά. Δεν εγκαταλείψαμε παρόλο που παίζαμε με 10 παίκτες. Κρατήσαμε τα κεφάλια μας ψηλά και διατηρήσαμε την πίστη μας».

Ανακαλώντας τις στιγμές πριν από το πέναλτι, ο 27χρονος τερματοφύλακας, δήλωσε: «Πήγαμε στο κέντρο του γηπέδου και μιλήσαμε. Το μήνυμα ήταν πως είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εκεί και ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Νομίζω πως όλοι το νιώθαμε κατά βάθος και γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι το τέλος. Παίζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για τη χώρα μας. Πάντοτε θέλαμε να γράψουμε ιστορία».

Στη συνέχεια, ο Νάβας μίλησε για τον Γκέκα. Το δίδυμο είχε περάσει μόλις τρεις μήνες μαζί στη Λεβάντε τη σεζόν 2012-2013, αλλά ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για τον τερματοφύλακα για να θυμηθεί τις προτιμήσεις του Έλληνα επιθετικού στα πέναλτι. «Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν σε θέση να το πιάσω» εξήγησε ο Νάβας, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τους συναδέλφους του «Οι συμπαίκτες μου αξίζουν κι αυτοί συγχαρητήρια για την απόκρουση όλων των πέναλτι. Πήρα δυνάμεις από αυτούς και σίγουρα με βοήθησαν πολύ».

Όσο για το μέλλον της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ δήλωσε πως όσα πέτυχαν μέχρι τώρα είναι πολύ σημαντικά για τη χώρα τους και ελπίζει να δείξουν τον ίδιο χαρακτήρα.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις 3.500 εκπαιδευτών Δια Βίου Μάθησης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή προς τον Γυμνασιάρχη 1ου Γ.Ε.Λ. Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.