Δήμαρχος κάλεσε τον μόνιμα απόντα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!

0

dimarxio

Απίστευτο αλλά αληθινό! Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος – ο οποίος σημειωτέον ηττήθηκε κατά τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου και απέρχεται από τη Διοίκηση του Δήμου – απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Μπουζιάνη, προκειμένου αυτός, άκουσον – άκουσον, να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του Σώματος!
Σύμφωνα με το εξώδικο, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., με διάφορες προφάσεις, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της θέσης του, η οποία πέραν της σημαντικότητάς της, είναι εξόχως τιμητική, με αποτέλεσμα το Σώμα να αδυνατεί να συνεδριάσει, προκειμένου να συζητήσει σημαντικά θέματα του Δήμου, που κάποια εξ’ αυτών έχουν και καταληκτικές ημερομηνίες.

«Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ο κ. Νίκος Μπουζιάνης επιθυμούσε διακαώς την εν λόγω θέση, εξ’ αρχής έδειξε φαινόμενα πλημμελούς ενασχόλησης, προκαλώντας αρνητικά σχόλια συναδέλφων από όλες τις παρατάξεις» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών και συμπληρώνει:

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Μπουζιάνη το Δημοτικό Συμβούλιο υπολειτούργησε, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο ο Πρόεδρος απέχει συστηματικά των υποχρεώσεων του.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση και προκειμένου ο Δήμαρχος να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του, απέστειλε εξώδικο προς τον κ. Μπουζιάνη, προκειμένου να συγκαλέσει συνεδρίαση για θέματα τα οποία είναι άκρως σημαντικά αυτή την περίοδο, πολλά δε περιέχουν καταληκτικές ημερομηνίες»…

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος δήμαρχος, καθηγητής στο «Πάμε Στοίχημα»…
Επόμενο άρθροΤο «Συντονιστικό κατοίκων Φ.Χ.» για τα γεγονότα της Παρασκευής!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.