Α. Ντινόπουλος: Καμία απόλυση από τους δήμους!

0

dinoΟ Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες αρνήσεις Υπουργών, να απολυθούν υπάλληλοι από Νομικά Πρόσωπα του τομέα ευθύνης τους, στο πλαίσιο των όσων έχουν αποφασισθεί και κυριότερα αποτελούν μνημονιακή μας δέσμευση, ξεκαθάρισε πως, οι εναπομένουσες 7.000 για το 2014, δεν θα προέλθουν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.).

«Δεν είμαι εγώ ο καλός Υπουργός και ο κ. Μητσοτάκης ο κακός… Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει και εγώ προσωπικά δεν αρνούμαι ότι έχω υπογράψει τα σχετικά μνημόνια.
Στο πλαίσιο αυτό, οι 7.000 απολύσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, όπως έχουν συμφωνηθεί και όχι με νέες αποχωρήσεις από τους Ο.Τ.Α».
 
«Μάλιστα, πολύ περισσότερο, εγώ είμαι υπέρ της κινητικότητας και όχι με τη διαθεσιμότητα, που συνδέεται πολλές φορές με απολύσεις» συμπλήρωσε ο κ. Ντινόπουλος.

Για «μάγκες» και «κορόιδα» έκανε λόγο ο νέος Υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας για το θέμα των μη απογραφέντων Δημοτικών Επιχειρήσεων, λέγοντας, πως 500 είναι τα Νομικά Πρόσωπα – «φαντάσματα» Δήμων, που δεν έχουν αποστείλει ακόμη στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, δηλώντας, μάλιστα, την πρόθεσή του – επικαλούμενος την επαγγελματική ιδιότητά του – να πάει ο ίδιος στα Δημαρχεία, που δεν έχουν αποστείλει τα εν λόγω στοιχεία, προκειμένου να διαπιστώσει γιατί δεν το έχουν πράξει.

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το γελοίο κράτος των παρασίτων του κομματικού σωλήνα…
Επόμενο άρθροΠαναγίτσα: “ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ” από τη Θεατρική Ομάδα Lud Project
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.