ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα με μοναδικό θέμα το «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας»...

Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα με μοναδικό θέμα το «Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας» (Fx Live)LIVE-DIMOTIKOS-SYMVOYLIO-FX-WEB-TV1-690x3881Λάβαμε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Παπακώστα, την πρόσκληση για το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο:


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 23.6.2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης») για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

Zωντανή μετάδοση (Live) με εικόνα & ήχο, από το Fx – WebTv!

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λήψη απόφασης για τις αλλαγές που προτείνονται από το Σχέδιο Νόμου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (Ρ.Σ.Α.), αναφορικά με το δασικό χαρακτήρα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, κατόπιν της αριθ. πρωτ. 6218/8-4-2014 αίτησης-πρότασης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών, Αντίσταση, Συμμετοχή, Δημιουργία» κ. Αριστείδη Βασιλόπουλου.Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!