Το “Στοιχειωμένο Σπίτι” της Νέας Φιλαδέλφειας…

μικρές γειτονές... ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα!!!

0

spiti-filadelfeiaΣτην γειτονιά της Αύρας, κοντά στην γέφυρα της Βρυούλων, οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για αναρίθμητες κλοπές σε σπίτια, μικρές- τοπικές επιχειρήσεις και αυτοκίνητα.

Σε ρεπορτάζ του Fx-news ανακαλύψαμε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Αντιοχείας 24 το οποίο έχει γίνει στέκι ναρκομανών και διάφορων επικίνδυνων για τη περιοχή ατόμων. Στο σπίτι αυτό έχει γίνει κατάληψη εδώ και πάρα πολύ καιρό όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως και σε αυτή τη γειτονιά η αστυνόμευση είναι ελλιπής.

1spiti-filadelfeiaΟι συνδημότες μας είναι αγανακτισμένοι καθώς συγχέουν τις αμέ-τρητες κλοπές στη γειτονιά με το γεγονός του εγκαταλελειμμένου σπιτιού και των επιτήδειων που βρίσκουν καταφύγιο εκεί.

Πρέπει να σημειωθεί πως το σπίτι αυτό είναι μια σχετικά παλιά μονοκατοικία όπου η σημερινή της εικόνα είναι άθλια. Σπασμένες πόρτες, παράθυρα, τζάμια και κάγκελα κάνουν τη πρόσβαση πανεύκολη σε όποιον θέλει να εισέλθει.
Το χειρότερο όλων είναι πως η κατοικία αυτή βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε κατοικημένα σπίτια και συγκεκριμένα σε μια γειτονιά πυκνοκατοικημένη. Οι κάτοικοι φοβούνται για τα παιδιά τους, για τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και για τη δημόσια υγεία.

Δεν πρέπει να γυρνάμε τη πλάτη στις γειτονιές της πόλης μας γιατί όπως βλέπουμε καθημερινά τα μεγαλύτερα προβλήματα βρίσκονται σε αυτές τις μικρές και ξεχασμένες γειτονιές….

Προηγούμενο άρθροΗχοπετάσματα Απομάχων Ν.Φ.: “Ακούει κανείς”???
Επόμενο άρθροΠοιοι θα συμμετέχουν στα εκλογικά συνεργεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.