Πολιτιστική Αναγέννηση: Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας

0

politistiki-anaggenisi

Με μεγάλη επιτυχία (γεμάτο το Πνευματικό Κέντρο), πραγματοποιήθηκε στις 10/05 η προγραμματισμένη μας εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας κ. ΜάρωΤσιλιμπάρη η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους λέγοντας ότι σήμερα τιμούμε το πιο αγαπημένο πρόσωπο τη μάνα που μας προσφέρει την αγάπη της ανιδιοτελώς.

Ακολούθως τον λόγο έδωσε στην Πρόεδρο κ. Ελένη Χαϊκάλη, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τις ομιλήτριες  και έκανε τον συντονισμό της παρουσίασης και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Κοινωνιολόγος κ. Νίκη Τσινάκη με θέμα: « Ο ρόλος της σύγχρονης μητέρας στην οικογένεια και την κοινωνία».

Επίσης είχαμε και τις εμπειρίες τεσσάρων μητέρων των κ.κ. Βουτζουλίδου Πελαγία-Εκπαιδευτικός Α΄Βάθμιας εκπαίδευσης, κ. Στέλλα Κοτοπίδη-Φιλόλογος ΓΕΛ Γαλατσίου, η κ. Ελευθερία Πετρογιάννη-Φιλόλογος 1ου Λυκείου Ν.Φ. και η Μάχη Παπαγιαννάκη-Τεχνικός εξωσωματικής κυκλοφορίας στο Ωνάσειο.

Κατόπιν η παιδική ομάδα «Θεατρικό Παράθυρο του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών» μας παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο υπό την διδασκαλία της κ. Μαρίας Παπαδάκη.

Μαθήτρια Λυκείου απήγγειλε ποιήμα του Ελύτη σχετικό με την ημέρα. Τέλος οι Μουσικοί κ.κ. Δημήτριος και Αθηνά Συνάνογλου μας τραγούδησαν υπέροχα τραγούδια με την συνοδεία πιάνου και κιθάρας.

Την εκδήλωση έκλεισε η κ. Κυρ. Συνάνογλου λέγοντας ότι στο πρόσωπο των σημερινών ομιλητριών βραβεύονται όλες οι μητέρες και απένειμε με την Πρόεδρο της βεβαιώσεις συμμετοχών και ανθοδέσμες στις ομιλήτριες.

Με την εκδήλωση αυτή έκλεισαν οι εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο.

Η επόμενη εκδήλωση μας είναι η εκδρομή στη Σαλαμίνα στις 17 Μαΐου. Ήδη το πούλμαν είναι γεμάτο.

Η Πρόεδρος                                                                 Η Γραμματέας

Ελένη Χαϊκάλη                                                            ΜάρωΤσιλιμπάρη

Προηγούμενο άρθροΠολιτιστική Αναγέννηση: Επίσκεψη στη Βραυρώνα
Επόμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Η συγκέντρωση της Β. Αγαγιώτου στη Ν.Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.