Νέα συλλογή μαγιό για γυναίκες με μαστεκτομή

Μια σχεδιάστρια που έχει δώσει μάχη με τον καρκίνο και λατρεύει το κολύμπι σχεδίασε 10 διαφορετικά μονοκίνι

0

672361_women22

Η Elina Halttunen είναι από τη Φινλανδία, λατρεύει τη μόδα και το κολύμπι και έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή. Η ζωή μετά την επέμβαση την ενέπνευσε να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων για την παραλία που ανατρέπει τα στερεότυπα, που επιδιώκει να προβληματίσει, αλλά και να απελευθερώσει τις γυναίκες.

Η ίδια θυμάται πόσο αμήχανα ένιωθε όταν φορούσε μαγιό και έπρεπε να χρησιμοποιεί τα ψεύτικα συμπληρώματα που γέμιζαν το κενό. Μαζί της και μια σειρά ταλαντούχων δημιουργών που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά της για κάτι τόσο σημαντικό. Η καμπάνια monokini2 πρόκειται εντός της εβδομάδας να παρουσιαστεί σε Νορβηγία και Σουηδία και τέλος του μήνα ζητά τη στήριξη όλων μέσω Crowdfunding.

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από το πρότζεκτ έστειλε στο LIFO.gr τις φωτογραφίες της καμπάνιας και ένα μήνυμα…

” Ήταν πάντα δύσκολο για τις γυναίκες που έχουν κάνει τέτοιο χειρουργείο να βρουν μαγιό που δεν θα τους υπενθυμίζει πως κάτι λείπει. Σκεφτήκαμε πως το ίδιο πρόβλημα θα είχαν και άλλες γυναίκες και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά μαγιό για όλες εμάς που έχουμε ένα στήθος. Ο άλλος στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κοινωνικό ταμπού σχετικά με το αν μπορεί κανείς να εκθέτει κάτι που δεν υπάρχει! Ένας μαστός σε κοινή θέα θεωρείται γύμνια, αλλά πώς η έκθεση ενός μαστού που πια δεν υπάρχει θεωρείται επίσης γύμνια; Για εμάς αυτή είναι η σημαντικότερη προσπάθεια που έχουμε κάνει στη ζωή μας. Wow, women, WE KICK ASS! “

Aπό το ηλιόλουστο Ελσίνκι Laura Porola monokini 2.0 / producer Nutty Tarts / Tärähtäneet ämmät

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα ψήφισε Δούρου!!!
Επόμενο άρθροH Annalisa γδύνεται για το Playboy
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.