Η Σταυροδοσία της “Ένωσης Δημοτών”!

0

enosh-stayrodosia-1Δόθηκε στην δημοσιότητα, με μια βδομάδα καθυστέρηση η σταυροδοσία της παράταξης “Ένωση Δημοτών” του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Η καθυστέρηση οφείλεται, στην άρνηση της παράταξης να δοθούν οι λίστες στην δημοσιότητα… “για να κρατήσουν «ζεστούς» και τους 84 υποψήφιους τους στην μάχη του τελικού…” (σημ. Ο νικητής εκλέγει 20 δημοτικούς συμβούλους  & 10 περίπου τοπικούς). Να σημειώσουμε ότι αρχικά το ίδιο είχε κάνει και η “Δύναμη Πολιτών”.

Όμως από την άλλη, ο ψηφοφόρος που θα πήγαινε στην κάλπη να επιλέξει, νομίζουμε ότι θα έπρεπε να γνώριζε εκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο και τους συμβούλους που θα αποτελούσαν την διοίκηση του δήμου. Η “Δύναμη Πολιτών” το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή και έδωσε στην δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή τους συμβούλους που θα εκλέγονταν (όπως και έγινε)…

Δεν ξέρουμε αν αυτή η σημαντική λεπτομέρεια έπαιξε κάποιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι, στην Δημοκρατία ο Δημότης θα πρέπει να γνωρίζει τι θα πάει να ψηφίσει…

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν οι: Λύσανδρος Γεωργαμλής, Γιάννης Τομπούλογλου (Ν.Φ.) & Χρήστος Κοπελούσος (Ν.Χ.)

Δείτε την σταυροδοσία (κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση):

*Από την σταυροδοσία υπολείπονται δύο τμήματα! (Δείτε ΕΔΩ)

stayrodosia-enoshs-dhmotvn-filadelfeias-xalkhdonas

Προηγούμενο άρθροOι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα ψήφισαν DEB!!!
Επόμενο άρθροH Ρ. Δούρου δεσμεύτηκε οτι θα βοηθήσει την ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.