“Δύναμη Πολιτών”: Η συγκέντρωση του Α. Βασιλόπουλου στη Ν.Χαλκηδόνα

0

211

Μήνυμα Νίκης, μήνυμα Αλλαγής έστειλε χτες το βράδυ η Νέα Χαλκηδόνα με την προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Πολιτών στην οδό Πεταλά.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με την παρουσία πολλών κατοίκων, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, εξέθεσε τα προβλήματα της περιοχής και συνολικά του Δήμου μας. Αναφέρθηκε στην υποβάθμιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, την έλλειψη στοιχειώδους και σοβαρής κοινωνικής πολιτικής, καθώς και τον μαρασμό των χώρων πρασίνου και του Άλσους. Ταυτόχρονα, επανέλαβε τις προγραμματικές θέσεις της Παράταξης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής που μαστίζουν το Δήμο μας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και έλαβε το λόγο ο πρώην Δημάρχος Νέας Χαλκηδόνας, κ. Νίκος Παπαμικρούλης, ο οποίος, με ιδιαίτερη συγκίνηση, αναφέρθηκε στην πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη της Νέας Χαλκηδόνας από τη Δημοτική Αρχή και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου.

Το Γραφείο Τύπου της Δύναμης Πολιτών

16

 

Προηγούμενο άρθροH εκδήλωση προς τιμή του κ. Κώστα Νεστορίδη
Επόμενο άρθροΕλλάδα: Απεργούν τα Διαγνωστικά Κέντρα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.