“Δύναμη Πολιτών”: Για τη Πρωτομαγιά

0

d-f-1

Η εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης αλλά και αγώνων για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, που φέτος δυστυχώς η πραγματικότητα μας οδηγεί 100 χρόνια πίσω, με τους εργαζόμενους της χώρας μας να ζητάνε αξιοπρεπή εργασία, 8ωρο, αργία την Κυριακή. Μετά από 5 χρόνια από το 1ο Μνημόνιο τα εργασιακά δικαιώματα και οι εργατικές κατακτήσεις έχουν πλήρως ισοπεδωθεί από την πιο βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος τους, με την ανεργία , τις απολύσεις και τους μισθούς πείνας να έχουν βάλει τις ζωές μας και τα δικαιώματα μας στον πάγο.

Γι’ αυτό, αποκτά επείγοντα χαρακτήρα η αλλαγή πολιτικής και η σημερινή μέρα τιμής, μνήμης και αφετηρίας νέων αγώνων δείχνει την ανάγκη της ανατροπής, που περνάει μέσα και από τον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας και από την αλλαγή στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς επισκέφτηκε την Φιλαδέλφεια η Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη, Χ. Καφαντάρη καθώς επίσης από πολλούς υποψήφιους Περιφ. Συμβούλους και από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καλύβη. Την υποδέχτηκε ο Επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και Υποψήφιος Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος και επισκέφτηκε το Σχολείο Σπαθάρη, το Εκλογικό Περίπτερο της Δύναμης Πολιτών στη Πλατεία Πατριάρχου και στην συνέχεια περπάτησαν στα μαγαζιά και καφετέριες στον πεζόδρομο όπου εκεί η υποψήφια Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης .

 

Προηγούμενο άρθρο«ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»: Ανακοίνωση προγράμματος – Μέρος Δ’
Επόμενο άρθροCine Strouga: “Ο Δρόμος για το Γκουαντάναμο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.