Στηρίζουν τον Άρη Βασιλόπουλο…

0

aris-Λάβαμε και δημοσιεύουμε από την παράταξη “Δύναμη Πολιτών”, τις παρακάτω επιστολές στήριξης στην παράταξη:

Μανώλης Φουλεδάκης: Γιατί στηρίζω Δύναμη πολιτών και Άρη Βασιλόπουλο

Στηρίζω τη προσπάθεια της Δύναμης Πολιτών καιOLYMPUS DIGITAL CAMERA του Άρη Βασιλόπουλου γιατί πιστεύω ότι οι παλαιοί πολιτικοί παράγοντες δεν μπορούν πλέον να πείσουν και να εμπνεύσουν Χρειάζονται νέοι άνθρωποι με καθαρό παρελθόν ,ιδεολογική συγκρότηση και μαχητικότητα για να διαχειριστούν το Δήμο και τα προβλήματα της πόλης με διαφάνεια ,δημοκρατία και αξιοκρατία και να αντιταχθούν στην ανθρωπιστική κρίση με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μανώλης Φουλεδάκης
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός –Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας
Θανάσης Μάλλιος: Η Δύναμη Πολιτών αποτελεί δύναμη ελπίδας και ζωής

Η Δύναμη Πολιτών συγκροτήθηκε το 2010.Την ίδια χρονιά με την εφαρμογή του Μνημονίου και του Καλλικράτη .
Ήταν η μόνη δημοτική παράταξη που μίλησε για τα δεινά που θα επακολουθούσαν .
Μέσα στον ορυμαγδό του 3ου (πλέον) μνημονίου ,τα συντρίμμια του Καλλικράτη και το τέλμα των 3,5 χρόνων που διανύει ο Δήμος μας ,η Δύναμη Πολιτών είναι η μόνη παράταξη που κάνει τη διαφορά .Οι συμπολίτες μας που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στη πλειοψηφία τους νέοι γεμάτοι όρεξη και διάθεση για δουλειά με επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο που διακρίνεται για τη γνώση του και τη πείρα του στους αγώνες αποτελούν εγγύηση .
Ο Δήμος δεν είναι θεσμός επανάπαυσης ούτε κολαούζος της κεντρικής εξουσίας .Είναι μετερίζι αγώνων, διεκδικήσεων και αλληλεγγύης,
Τα μνημόνια και ο Καλλικράτης πρέπει να καταργηθούν .Κι αυτό θα γίνει μόνο με το σύνολο του λαού συμμετέχοντας στους αγώνες .
Ο Δήμος είναι το 1ο βήμα .Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία να αρχίσει η ανατροπή ενός σάπιου κατεστημένου.
Η Δύναμη Πολιτών αποτελεί δύναμη ελπίδας και ζωής και αξίζει τη στήριξή μας .

Θανάσης Μάλλιος
Πρώην Επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με την «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»

Κείμενο στήριξης της Βάλιας Ματσουκά-Κουμαριανού στη Δύναμη πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο

Ήρθε η ώρα να μην τους εμπιστευθούμε άλλο. Ήρθε η ώρα όλοι αυτοί να αποχωρήσουν από τη πολιτική ζωή της πόλης μας που έχει παράδοση μιας προσφυγούπολης, παράδοση αγώνων για την δημοκρατία.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της Δύναμης Πολιτών από το 2010. Στηρίζω τη μεγάλη πια παράταξη μας και τον Άρη Βασιλόπουλο για Δήμαρχο της πόλης μας.

Στηρίζω το αγωνιστικό και ριζοσπαστικό, το καινούργιο και άφθαρτο, το δημιουργικό και ικανό δυναμικό των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών μας συμβούλων οι οποίοι κοπίασαν να εκφράσουν στο πρόγραμμα που επεξεργάστηκαν αυτά που θα εφαρμόσουν σαν νέα Δημοτική Αρχή.

Χρέος όλων εμάς που διατηρήσαμε με τους αγώνες μας το ήθος της αριστεράς με αξιοπρέπεια και ανιδιοτελή προσφορά είναι να δώσουμε την εμπειρία μας και να συμβάλλουμε στη στήριξη του πρώτου βάθρου της Δημοκρατίας και της λαϊκής συμμετοχής, το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Απέναντι στη φτώχεια, αλληλέγγυοι με τους συνδημότες μας που υποφέρουν μαζί με τα κινήματα και τις συλλογικότητες της πόλης μας να σπάσουμε το φόβο. Να φέρουμε με τη νέα γενιά την ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και να γίνουμε με τον Άρη Βασιλόπουλο και τη Δύναμη Πολιτών η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στη Πόλη.

Βάλια Ματσουκά-Κουμαριανού
1977 έως 1990 Δημοτική Σύμβουλος και Συνοικιακή Σύμβουλος με Δήμαρχο το Σάββα Σταματιάδη
1994 Δημοτική Σύμβουλος στην Αντιπολίτευση με τον Ν. Κασίμη
2006 έως 2008 Μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Φιλαδέλφειας
Μέλος Συλλόγου Μαδύτου Ν.Φ.
Μέλος Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Φ-Ν.Χ
Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Φίλων του Δάσους Ν.Φ-Ν.Χ
Μέλος συλλόγου Επαγγελματιών Ν.Φ-Ν.Χ.
2013 Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΣήμερα: Απεργούν τα δημόσια νοσοκομεία
Επόμενο άρθρο“νεο”: Δελτίο τύπου για την συγκέντρωση στην Νησίδα Ν.Φ. (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.