Σταυροδοσία Α. Βασιλόπουλου & Λ. Γεωργαμλή…

0

1eklogika-nf-nxΟι δύο “φιναλίστ” του τελικού της 25ης Μάη, προτίμησαν να μην δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας… και το Fx θα σεβαστεί την απόφασή τους. Ο λόγος φυσικά που δεν θέλουν, είναι για να κρατήσουν “ζεστούς” και τους 84 υποψήφιους τους στην μάχη του τελικού… (σημ. Ο νικητής εκλέγει 20 δημοτικούς συμβούλους  & 10 περίπου τοπικούς).

Θα αναφέρουμε όμως, ότι από την “Δύναμη Πολιτών”, ο Βαγγέλης Κουμαριανός & ο Λάκης Γαβριηλίδης είναι ψηλά στη Ν. Φιλαδέλφεια, καθώς και ο Καλαμπόκης Γιάννης στη Ν. Χαλκηδόνα.

Από την “Ένωση Δημοτών”, στη Νέα Φιλαδέλφεια ψηλά είναι οι νυν δημ. σύμβουλοι, Γιάννης Τομπούλογλου, Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος, ενώ στη Νέα Χαλκηδόνα πρώτος ο νυν δημοτικός σύμβουλος & αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Χρήστος Κοπελούσος. Να σημειώσουμε ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος & παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος, έχει πάρει 333 σταυρούς!!!

Προηγούμενο άρθροΔείτε τους 2 που θα εκπροσωπήσουν τη «Νέα Προοπτική» στο Δημοτικό συμβούλιο…
Επόμενο άρθροTo instagram της Έλεν παίρνει φωτιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.