“Δύναμη Πολιτών”: Ανακοίνωση για “τραμπούκικη επίθεση” σε μέλος τους

0

dinamilog“Την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 8 και μισή το βράδυ, μέλος της δημοτικής μας παράταξης που διαφήμιζε με αυτοκίνητο την αυριανή συγκέντρωση του συνδυασμού μας, δέχτηκε τραμπούκικη επίθεση από επιβαίνοντες σε δίκυκλα. Εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές, έσκισαν τις αφίσες και κλώτσησαν με μανία το αυτοκίνητο προσπαθώντας να την τρομοκρατήσουν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καταγράφηκε το περιστατικό και έγινε μήνυση. Δυστυχώς αυτό το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Μέλη της παράταξης έχουν δεχθεί απρόκλητες απειλές και υβριστικές επιθέσεις επανειλημμένα.

Η Δύναμη Πολιτών με ανακοίνωσή της στις 7 Απριλίου, είχε προειδοποιήσει για τις «πρακτικές της ανθρωποφαγίας και της λασπολογίας» που χρησιμοποιούνται ως μέθοδος διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Είχαμε επίσης επισημάνει ότι «η στείρα αντιπαράθεση οπαδικού χαρακτήρα με απαράδεκτες στοχοποιήσεις προσώπων και πολιτικών χώρων είναι για κάποιους λύση ανάγκης» και ότι «η Δύναμη Πολιτών, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, δεν θα επιτρέψει να εκφυλιστεί η εκλογική περίοδος σε ένα φαύλο κύκλο στείρας όξυνσης που πετάει τη μπάλα στην εξέδρα».

Εμείς ως Δύναμη Πολιτών δεν πρόκειται να «τσιμπήσουμε» στις προκλήσεις, ούτε να φοβηθούμε από αυτές και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να διαφυλάξουμε το ήρεμο πολιτικό κλίμα, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ!”

Προηγούμενο άρθρο“Ένωση Δημοτών ΦΧ”: BINTEO από την κεντρική ομιλία του Λ. Γεωργαμλή!
Επόμενο άρθροΣε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ν. Νταμπίζας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.