Κρήτη: Προσπάθειες πολιτών να σώσουν τραυματισμένα δελφίνια

0

exww_2

Απεγνωσμένες προσπάθειες έκαναν πολίτες στη Νότια Κρήτη για να σώσουν τραυματισμένα δελφίνια που για άγνωστο λόγο ξέβρασε η θάλασσα που βάφτηκε κόκκινη από το αίμα τους.

Το περιστατικό συνέβη χθες στα βράχια της παραλίας στα Τέρτσα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τα νερά στη θάλασσα του μικρού χωριού, που βρίσκεται ανάμεσα στο χωριό Μύρτος και στην Ψαρή Φοράδα, άλλαξαν χρώμα εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αίματος που έχασαν τα άτυχα ζώα.

delfini4_0

delfini2_0

Τα δελφίνια εγκλωβίστηκαν στα βράχια του ποταμού Καλικοβρέχτη. Δύο από τα άτυχα ζώα κατάφεραν να διασώσουν οι κάτοικοι της περιοχής μαζί με τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος. Δυστυχώς, το τρίτο δελφίνι, το οποίο ήταν και το πιο βαριά χτυπημένο, δεν κατάφερε να επιβιώσει. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τα δελφίνια βρέθηκαν τόσο κοντά στην ακτή.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΔύναμη Πολιτών: Επίσκεψη στις υπηρεσίες του δήμου
Επόμενο άρθροΝέος σεισμός “χτύπησε” τη Χιλή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.