H Kim μας δείχνει το καλό της “προφίλ”

0

080414103925_5381 (1)

Η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε διακοπές στην Ταϊλάνδη μαζί με όλη την οικογένειά της, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια φωτογράφιση με εξωτικό φόντο. Ο φωτογράφος επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στην πίσω όψη της τηλεπερσόνας παρά στο πρόσωπό της και δεν τον αδικούμε.

Είναι η πρώτη φορά μετά την εγκυμοσύνη της που η ζουμερή παρουσιάστρια κάνει τέτοιου είδους shooting και πολλά κουτσομπολίστικα μέσα επιμένουν πως έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα στα οπίσθιά της για να τα κάνει πιο σφριγηλά. Η ίδια επιμένει πως έχει πετύχει το αποτέλεσμα αυτό με γυμναστική και σωστή διατροφή.

Η Kim πόζαρε φορώντας ένα παρτό μαγιό στο χρώμα του δέρματος, καθισμένη σε μία κόκκινη βάρκα και οι φωτορεπόρτερ την τσάκωσαν την ώρα που οι συνεργάτες της έβαζαν τις τελευταίες πινελιές μεικαπ στα οπίσθιά της, πριν ο φωτογράφος αρχίσει να τραβά!

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΜοναδικά αντικείμενα πρός πώληση στο E-bay
Επόμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ”: Την Κυριακή συγκέντρωση της Βάσως Αγαγιώτου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.