Επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού στην πόλη μας

0

unnamed

Μετά από πρόσκληση της Δημάρχου κας Ευτυχίας Γαϊτανά – Αποστολάκη ,ο κ. Ιωάννης Σγουρός επισκέφτηκε την πόλη μας τη Δευτέρα 31 Μαρτίου. Η Δήμαρχος σε συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, για θέματα της πόλης μας με την παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Χατζηδάκη, Κουτσάκη και Καραβία.

 Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν καταστήματα της περιοχής, το ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας, το Πάρκο Γ. Αποστολάκης  και το Νέο Βρεφονηπιακό σταθμό στη περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας που βρίσκεται υπό κατασκευή. Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης  ήταν το ρέμα του Ποδονίφτη όπου η Δήμαρχος εξήγησε τα προβλήματα της περιοχής και ζήτησε την εκτέλεση έργων για την αντιμετώπιση τους.

Συνολικά στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί 8 έργα προϋπολογισμού 29,8 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και Κοινοτικούς Πόρους, όπως είναι αναπλάσεις, παρεμβάσεις για ΑμΕΑ, βρεφονηπιακοί σταθμοί, έργα ομβρίων και αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Προηγούμενο άρθροΖούμε Μαζί: Πρόσκληση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου
Επόμενο άρθροΠρωθυπουργός Αυστραλίας: «Μπορεί να μην λυθεί ποτέ το μυστήριο με το αεροπλάνο»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.