Η Ελληνοαμερικανική Ένωση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΤΑΦΑ»!

0

HAU ORAL 007

 Το Κ.Ξ.Γ. «ΤΑΦΑ» σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση φιλοξένησε κλιμάκιο εξεταστών προφορικών την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής υποστήριξης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στους υποψήφιους μαθητές μας των εξετάσεων Μαΐου, των επιπέδων B2, C1, C2.

Εξειδικευμένοι στη γλωσσική αξιολόγηση καθηγητές προφορικών ανέλυσαν τη δομή και τη στρατηγική όλων των ενοτήτων της εξέτασης και στη συνέχεια οι μαθητές μας συμμετείχαν σε προφορικά test προσομοίωσης, προκειμένου να εξασκήσουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους στον προφορικό λόγο, να συζητήσουν για τις απορίες και τους προβληματισμούς τους και να εξοικειωθούν με τη δομή του test.  Το σεμινάριο ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη ανάλογα με το επίπεδο των υποψηφίων.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο παραπάνω mock-speaking test πήραν πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου (Certificate of Attendance), από την Ελληνοαμερικανική Ένωση.
HAU ORAL 011

Προηγούμενο άρθροΗ διαχρονική Χριστίνα Παππά σε γυμνές πόζες
Επόμενο άρθροΔημοτικό Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (Ρεπορτάζ-Πρόταση Fx-news)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.