Οι καταληψίες μαθητές θα κάνουν λιγότερες πασχαλινές διακοπές

0

DSC02931

Οι καταληψίες μαθητές θα κάνουν λιγότερες πασχαλινές διακοπές φέτος. Το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται στο άνοιγμα των σχολείων που έμειναν κλειστά λόγω καταλήψεων από την Τρίτη του Πάσχα, για να καλυφθούν οι ώρες των μαθημάτων που χάθηκαν.

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, εκτός του ότι οι καταληψίες θα επιστρέψουν στα θρανία από την Τρίτη του Πάσχα, θα πρέπει να ξεχάσουν και τους περιπάτους, τις εκδρομές που δικαιούνται κατά τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, αναφέρεται πως από το επόμενο σχολικό έτος, όλοι οι μαθητές θα έχουν δύο αργίες λιγότερες, αφού έχει ληφθεί η απόφαση να μη θεωρείται σχολική αργία η 7η Ιανουαρίου (του Αγίου Ιωάννη) και η 30ή Ιανουαρίου (των Τριών Ιεραρχών).

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του ΚΚΕ σήμερα. Θα ανακοινώνει τους υποψηφίους της η Δανάη Γκούμα?
Επόμενο άρθροΟι 132 ανεπαρκείς ή ακατάλληλες παιδικές χαρές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.