«Ανθρώπινη αλυσίδα» από παιδιά στην Ακρόπολη

0

9741D6A49C5DAF066D36334621DF8F4D

 
Εκδήλωση με τη συμμετοχή 2.500 παιδιών, τα οποία θα σχηματίσουν μια «ανθρώπινη αλυσίδα» γύρω από την Ακρόπολη, διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 21 Μαρτίου, η γενική γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού.

Με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα» παιδιά όλων των εθνικοτήτων και ΑμεΑ θα πουν τραγούδια σχετικά με το νόημα της ημέρας σκορπίζοντας στον αττικό ουρανό περισσότερα από 2000 πολύχρωμα μπαλόνια στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής και δημιουργικής χωρίς διακρίσεις συνύπαρξης των ανθρώπων.

Στη συνέχεια, στις 12:00, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο Μουσείο της Ακρόπολης στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Κανά, Μελίνα Ασλανίδου, Σόνια Θεοδωρίδου καθώς και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής. Παράλληλα θα λάβουν χώρα και δρώμενα από τα παιδιά του δημοτικού σχολείου «Παλλάδιο» υπό την επιμέλεια του Θεάτρου «Δόρα Στράτου».

Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας μαζί με τους υπουργούς Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

 

 

ΠΗΓΗtovima.gr
Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: Όσοι διορίστηκαν με πλαστά έγγραφα θα επιστρέψουν τους μισθούς
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Κοπελούσος στηρίζει τον Λύσανδρο Γεωργαμλή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.