Ο Χρήστος Κοπελούσος στηρίζει τον Λύσανδρο Γεωργαμλή

0

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Χρήστος Κοπελούσος μας έστειλε την παρακάτω δήλωση:

wpid-kopelousos«Στηρίζω το Λύσανδρο Γεωργαμλή»

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας είναι ρευστά και συνεχώς αλλάζουν, πρέπει να βγούμε μπροστά να προσπαθήσουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνει η ζωή του δημότη ανθρώπινη, όπως ακριβώς αξίζει στο καθένα μας.

Αυτή ήταν πάντα η λογική μου και η θέση μου απέναντι στους πολίτες. Αυτή τη σκέψη προσπάθησα να κάνω πράξη, όλα τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά του Δήμου μας από όποια θέση και αν επέλεγε ο λαός να μου δώσει. Είτε σαν δημοτικός σύμβουλος, είτε σαν υποψήφιος Δήμαρχος, είτε σαν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στη τελευταία Δημοτική θητεία. Πιστεύω, ότι ως ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερα. Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση αυτού, έρχεται με τον σεβασμό που έχω κερδίσει από το μεγαλύτερο κομμάτι των συνδημοτών μου, ανεξάρτητα με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός.

Αυτή η κληρονομιά με γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη για να συνεχίσω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, από όποια θέση επιλέξει ο λαός.

Πάντα ήμουν “στρατιώτης πρώτης γραμμής”.

Πάντα επέλεγα τους συνεργάτες μου με γνώμονα το καλό του Δήμου.

Έτσι και τώρα αποφάσισα να συστρατευτώ με όλες μου τις δυνάμεις με το Λύσανδρο Γεωργαμλή και την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ” Ένωση Δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας”, γιατί συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει αυτός, που θα βγάλει το Δήμο μας από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με εμπιστεύονται με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους διαβεβαιώσω πως θα εργαστώ με το ίδιο πάθος και όρεξη για να τους δικαιώσω.

Χρήστος Κοπελούσος

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

Ένωση Δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθρο«Ανθρώπινη αλυσίδα» από παιδιά στην Ακρόπολη
Επόμενο άρθρο“Το Μνημόνιο”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.