30 Μαρτίου ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ: Διήμερο εκδηλώσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

1hmera-ths-ghs-nea-filadelfeia hmera-ths-ghs-nea-filadelfeiaΣτην κεντρική πλατεία της Ν. Φιλαδέλφειας, 29 και 30 Μαρτίου (Σαββατοκύριακο), θα στηθούν περίπτερα, πλήθος οικολογικών οργανώσεων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και άλλων εκπαιδευτικών φορέων. Πέραν όμως αυτών, για να ευαισθητοποιήσουμε και τα παιδιά, ετοιμάζουμε αυτές τις δύο ημέρες, διάφορα δρώμενα από ειδικούς εμψυχωτές (παιχνίδια, κατασκευές, τραγούδια κλπ).

Οι δράσεις και τα περίπτερα θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι η όλη οργάνωση δεν θα στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Τα πάντα οργανώνονται και εκτελούνται από εθελοντές (σεκιούρτι το βράδυ, εκτύπωση αφισών, μικροφωνικά κλπ).

Στα επισυναπτόμενα αρχεία, θα βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέσα στο οποίο υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρακαλούμε όπως καλύψετε δημοσιογραφικά τη δράση μας. Νομίζουμε ότι αξίζει.

Προηγούμενο άρθροΥΠ.ΕΣ: Τι αλλάζει στους Δήμους
Επόμενο άρθροΔωρεάν διακοπές σε παιδικές κατασκηνώσεις για 35.000 παιδιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.