Συνάντηση της Δύναμης πολιτών με το σύλλογο ΕΒΕ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

d.pΑντιπροσωπεία της Δύναμης πολιτών με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο συναντήθηκε την Πέμπτη 13 Μάρτη με εκπροσώπους του συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΕΒΕ) Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου στην πόλη μας, για τις  προτάσεις του προς τις Δημοτικές παρατάξεις και η υποβολή προτάσεων από τη Δύναμης Πολιτών. Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων του εργαζόμενου λαού έχει πλήξει καίρια τον κλάδο των ΕΒΕ, καθώς και ότι τα κυριότερα προβλήματα του κλάδου είναι η έλλειψη κοινωνικής ασφάλισης, τα χρέη και η υπερφορολόγηση των εισοδημάτων τους.

Ως Δύναμη πολιτών υποστηρίζουμε και θα αγωνιστούμε για μέτρα όπως η σεισάχθεια σε μεγάλος μέρος των χρεών των ΕΒΕ, τη μείωση της φορολόγησής τους και την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα καταστήσουν το Δήμο αρωγό στην προσπάθεια των αυτοαπασχολούμενων και μικροεπαγγελματιών της πόλης να σταθούν με αξιοπρέπεια μέσω της ένταξής τους σε μία ομπρέλα κοινωνικής προστασίας του Δήμου.

 

Το γραφείο Τύπου της Δύναμης Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΚαυτές πόζες από την δημοτική σύμβουλο και όχι μόνο…
Επόμενο άρθρο15 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αστυνομικής Βαρβαρότητας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.