Κυριακή στη Στρούγκα

0

strougaΤην Κυριακή 23/3 η μέρα στη Στρούγκα είναι γεμάτη δραστηριότητες.

Νωρίς το μεσημέρι, στις 12.00, θα γίνει παιδικό εργαστήρι. Ελάτε να μας μαγέψει η μουσική και να μας παρασύρει σε ένα κόσμο αρμονικό που νότες θα γεμίσει και με χαρούμενα παιδιά η Στρούγκα να πλημμυρίσει!

Παράλληλα κι από τις 11.00, θα λειτουργεί χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι.

Αργά το απόγευμα, στις 20.00, συνεχίζεται το κινηματογραφικό αφιέρωμα του Cine Strouga, με τίτλο “Δημοσιογραφικές ιστορίες στην μεγάλη οθόνη”. Η δεύτερη και τελευταία ταινία του αφιερώματος είναι το Meet John Doe, του Φρανκ Κάπρα, με τους Γκάρι Κούπερ, Μπάρμπαρα Στάνγουικ, Γουόλτερ.
Η εφημερίδα «Μπούλετιν» αλλάζει διεύθυνση και στέλνει 40 εργαζόμενους στην ανεργία. Μια από τις απολυμένες, η δημοσιογράφος Αν Μίτσελ, στην τελευταία της στήλη δημοσιεύει ένα επινοημένο γράμμα με αποστολέα έναν ανύπαρκτο άνεργο που τον ονομάζει «Τζον Ντο».
Ο «Τζον Ντο», διαμαρτυρόμενος για τα κοινωνικά προβλήματα που τον έχουν ωθήσει στην ανεργία, έχει φτάσει σε σημείο απόλυτης απελπισίας και απειλεί να αυτοκτονήσει. Η διεύθυνση της εφημερίδας «τσιμπάει» με το «πιασάρικο» θέμα και επαναπροσλαμβάνει την Αν. Οπότε, η τελευταία πρέπει να δημιουργήσει τον ανύπαρκτο υποψήφιο αυτόχειρα. Ο κατάλληλος άνθρωπος εντέλει θα βρεθεί στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του ράγκμπι και νυν άστεγου Λονγκ Τζον Γουίλαμπι.
Δείτε το τρέιλερ.

Δεκελείας 116, Ν. Φιλαδέλφεια
Είσοδος ελεύθερη.
Σας περιμένουμε.

Προηγούμενο άρθρο21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down
Επόμενο άρθροΆλλους 10 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.