Κουβαλά τον γιο του στην πλάτη 30 χιλιόμετρα

0

chinesefather1

Πραγματικά συγκλονίζει η ιστορία του Yu Xukang από την επαρχία της Κίνας, ο οποίος δείχνει την αγάπη του στον ανάπηρο γιο του μεταφέροντας τον στο σχολείο κάθε μέρα, για περισσότερα από 30 χιλιόμετρα. Ο μικρός έχει πρόβλημα με τα χέρια και τα ποδαράκια του λόγω μιας αναπηρίας εκ γενετής και δεν μπορεί να περπατήσει.

Έτσι ο Yu σηκώνεται πολύ νωρίς για να τον μεταφέρει στο σχολείο, καθώς ο μικρός είναι πανέξυπνος και πρέπει να μάθει γράμματα, όπως επισημαίνει ο πατέρας του. «Τα κοντινά στο σπίτι μας σχολεία τον απέρριψαν όλα, έτσι εγώ πρέπει να τον πάω πιο μακριά για τα μαθήματά του. Ενδιάμεσα δουλεύω για να τα φέρω βόλτα», είπε σε τοπικά μέσα. Και τώρα περιμένει τη βοήθεια της πολιτείας για να σταματήσει αυτός ο καθημερινός Γολγοθάς του.

chinesefather3

chinesefather2

 

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμοί 1.989 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε 4 υπουργεία
Επόμενο άρθροΗ όμορφη και σέξυ Δημοτική Σύμβουλος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.