Ευχάριστα τα νέα για το «εφάπαξ» των Αστυνομικών

0

elliniki-astynomia-kriseis-660
Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στο 18%, αντί του 47% θα περιοριστεί η μείωση στο «εφάπαξ» των Αστυνομικών.

Σύμφωνα με το σχέδιο της αναλογιστικής μελέτης:

– Μειώνεται ο χρόνος παραμονής – από την ημερομηνία έναρξης της καταβολής των σχετικών εισφορών – για τη χορήγηση του «εφάπαξ» για το Ταμείο της Χωροφυλακής από 31 στα 30 έτη.

– Καθιερώνεται αντίστοιχος ελάχιστος χρόνος ετών ασφάλισης – 30 έτη – και για τους ασφαλισμένους της πρώην Αστυνομίας Πόλεων.

– Αυξάνεται σταδιακά η μηνιαία παρακράτηση για την τέως Αστυνομία Πόλεων σε 7,3% του βασικού μισθού από 4,0% σήμερα και της τέως Χωροφυλακής από 7,5% σε 8,20% για τους νέους από 4,65% σε 5,30% και από 5,0% σε 5,30%, αντίστοιχα.

– Καθιερώνεται νέος τρόπος υπολογισμού, που αποφέρει μείωση κατά 18%, περίπου, αντί 47%, στο Ταμείο της Αστυνομίας Πόλεων, που προβλέπεται στο Ν. 4093/2012 και μικρή μείωση της τάξης του 4,0% της τέως Χωροφυλακής, πέραν της μείωσης, που έχουν ήδη υποστεί από τους νέους μειωμένους βασικούς μισθούς.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο1.150 προσλήψεις σε Δήμους & Περιφέρειες έως 18 Απριλίου
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια – Ν.Χαλκηδόνα: Μαθήματα βασικής υποστήριξης της ζωής στην πόλη μας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.