Γήπεδο ΑΕΚ: “Μικρά” τα εμπόδια των έξι – Συνεχίζεται το πλάνο!

0

ghpedo-aek-melissanidhsΗ προσπάθεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συνεχιστεί χωρίς προβλήματα, καθώς μπαίνουν οι υπογραφές από την Πολιτεία. Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν τη νομοθετική ρύθμιση, για να βγουν οι σχετικές άδειες για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, αναμένεται να προχωρήσουν το θέμα του νομοσχεδίου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» για το συγκεκριμένο θέμα. Εφόσον ψηφιστεί αυτό το μονοσχέδιο, το μόνο που θα απομένει είναι να βγουν οι σχετικές οικοδομικές άδειες.

Το πρόσφατο υπόμνημα των έξι μελών της Ερασιτεχνικής, δε φαίνεται να ανησυχεί τους ιθύνοντες της Ένωσης. Τα συγκεκριμένα μέλη αναμένεται να διαγραφούν από την ΑΕΚ, για τη στάση που κράτησαν στο συγκεκριμένο θέμα. Από εκεί και πέρα, η προσοχή των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι στραμμένη και στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όπου οι αξιώσεις της Ένωσης θα εκχωρηθούν στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό σημαίνει πως ο Χάρης Οικονομόπουλος αναμένεται να αποσυρθεί από την υπόθεση, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών
Επόμενο άρθροΑντιδράσεις αυτοδιοίκησης για τα σχέδια δημιουργίας της Μικρής ΔΕΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.