“Απρίλιο οι Μπουλντόζες στο Γήπεδο της ΑΕΚ”… δήλωσε η Δήμαρχος!

0

symvoylio-aek-ghpedo-melissanidhs-02.10.2013-87Στην κοπή πίτας των παλαιμάχων της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε η Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και μιλώντας στο περιθώριο της εκεδήλωσης ανέφερε για το νέο γήπεδο:

«Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει μπει η μπουλντόζα. Έχει κατατεθεί το πρώτο σχέδιο για την πρώτη άδεια. Προχωράμε πολύ δυναμικά και ο κ. Μελισσανίδης και όλο το επιτελείο του, για να γίνει το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ότι έχει μπει σε πρόγραμμα και ότι έχουμε πει στα δημοτικά συμβούλια ακολουθείται κατά γράμμα. Τώρα αν καθυστερήσει ένα μήνα ή δύο μήνες, αυτό είναι θέμα διαδικαστικό που έχει να κάνει με το δημόσιο. Προσπάθησα όλα αυτά τα τρία χρόνια για να γίνει το γήπεδο. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μελισσανίδης για να γίνει πραγματικότητα».

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση της Public Issue: Ενδιαφέρον των πολιτών για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης
Επόμενο άρθροΠρόσθετες συνταξιοδοτικές αποδοχές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.