Δείτε το “Πόθεν έσχες” της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

1

pothen-esxes-gaitana-filadelfeiaΣε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της, η οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδος» συγκεντρώνει και παρουσιάζει τα πόθεν έσχες εν ενεργεία Δημάρχων και Αντιδημάρχων των 100 μεγαλύτερων Δήμων της χώρας, σε μια δημόσια προσβάσιμη ιστοσελίδα. Από το 2010, οπότε και ψηφίστηκε σχετικός νόμος, Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, μέλη των οικονομικών επιτροπών των δήμων και των επιτροπών ποιότητας ζωής, υποχρεούνται να αναρτούν στους ιστοτόπους των δήμων τους τα πόθεν έσχες τους.

Αυτό που ουσιαστικά κάνει τώρα η οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδος» είναι να ενισχύσει την πρόσβαση του πολίτη στην πληροφορία αυτή, συλλέγοντας και παρουσιάζοντάς όλα μαζί τα πόθεν έσχες των δημάρχων και των αντιδημάρχων, των 100 μεγαλύτερων δήμων της χώρας.

Κάντε κλικ ΕΔΩ (*στην σελίδα της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, κάντε ανανέωση μέχρι να φορτώσει η σελίδα)για να δείτε το “Πόθεν έσχες” της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη. Στον κατάλογο της «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδος»που αφορά τον δήμο μας, δεν εμφανίζεται το “πόθεν έσχες” των αντιδημάρχων.

Για να δείτε το “Πόθεν έσχες” δημάρχων και αντιδημάρχων σε όλη την επικράτεια κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η ιστοσελίδα στην οποία σας παραπέμπουμε θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου (31 Αυγούστου 2014).

Προηγούμενο άρθροΧωρίς κεντρικά θέρμανση το 44% των πολυκατοικιών της Αθήνας
Επόμενο άρθροSocial Impact Award: Για πρώτη φορά στη χώρα μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.