Φέρνει την Σλάβια Πράγας η ΑΕΚ

0

assets_LARGE_t_881_106103917

Την Σλάβια Πράγας, την αντίπαλό τους στον νικηφόρο τελικό κυπέλλου Κυπελλούχων μπάσκετ στις 4 Απριλίου του 1968, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προς τιμήν του θρυλικού σέντερ της Ένωσης, του Γιώργου Τρόντζου, θέλουν να φέρουν στην Αθήνα οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό με τους παλιούς άσσους της ομάδας, οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν ευαισθητοποιηθεί έντονα.

Μάλιστα, αναζητείται η κατάλληλη ημερομηνία για την διεξαγωγή αυτού του φιλικού. Δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο τέλος της σεζόν σαν φιέστα ανόδου της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια της Α1 μπάσκετ.

Η Σλάβια, η οποία σήμερα έχει μετονομαστεί σε USK Πράγας ουσιαστικά σήμερα είναι ένα «φάντασμα». Κι αυτό διότι, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της χώρας της και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

ΠΗΓΗ: ebasket.gr

Προηγούμενο άρθροΔεντροφύτευση στο Πεντελικό Όρος την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΈσφαξαν 29χρονο υπαξιωματικό του στρατού μέσα στο σπίτι του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.