Υπάρχει μοντέρνα τέχνη αν δεν την αντιληφθεί η καθαρίστρια;

0

631714_cleaner1

Στα σκουπίδια κατέληξε σύνθεση μοντέρνας τέχνης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Μπάρι, αφού η καθαρίστρια δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το νόημα του έργου. Καθώς το έργο αυτό αποτελούνταν από εφημερίδες, χαρτόνια και ψίχουλα από μπισκότα και ήταν διάσπαρτο στο δάπεδο του μουσείου, στάθηκε εύκολη λεία για την υπάλληλο στην καθαριότητα που το μάζεψε και το έριξε στον σκουπιδοτενεκέ.

d
“Προφανώς είμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό που έγινε, είναι εμφανές ότι η καθαρίστρια δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για έργο τέχνης”, δήλωσε ο υπεύθυνος του μουσείου και διαβεβαίωσε ότι ο καλλιτέχνης θα αποζημιωθεί με 10 χιλιάδες ευρώ, καθώς τόση υπολογίζεται ότι ήταν η αξία του έργου.

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΠτώση 2,7% τον Ιανουάριο στις τιμές των οικοδομικών υλικών
Επόμενο άρθρο“Νεο”: Για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.