Συνελήφθησαν δήμαρχος & αντιδήμαρχοι Ωρωπίων για τον εμπρησμό των διοδίων

0

diodia_pyrkagia

Στη σύλληψη του δημάρχου Ωρωπίων Γιάννη Οικονομάκου και των δύο αντιδημάρχων Βαγγέλη Λεμπούση και Χρήστου Τσεκρεζή για το χθεσινό εμπρησμό των διοδίων της Μαλακάσας προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες αλλά οι τρεις άνδρες βρίσκονται στην Αστυνομική Διεύθυνση ΒΑ Αττικής στο Μαρούσι, όπου είχαν κληθεί να

Με αυτό τον τρόπο αφενός εφαρμόζεται το δόγμα «νόμος και τάξη» και στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης και μάλιστα αυτούς που έχουν στηριχθεί από τη ΝΔ, όπως ο κ. Οικονομάκος και αφετέρου ο δήμαρχος Ωρωπίων «ηρωοποιείται» στην περιοχή.
(aftodioikisi.gr)

Προηγούμενο άρθροΜε εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας -Ποια η κατάσταση της υγείας του
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια στην πραγματική ακρίβεια η Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.