ΙΚΑ Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από το “Μπλόκο” στο λουκέτο του ΕΟΠΠΥ…

0

nea-filadelfia-eoppy (1)Την Δευτέρα το πρωί (7.30) στο ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας, Γιατροί, Δημότες, φορείς του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο με σκοπό να παρεμποδίσουν την εφαρμογή του νέου μέτρου του Υπουργείου Υγείας για ενοποίηση των υπηρεσιών ΕΟΠΠΥ-ΕΣΥ…

Οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία από τις 25 Νοεμβρίου, αρνούνται να παραδώσουν τα κτίρια όπου στεγάζονται τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ και τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου

Το οξύμωρο είναι ότι το υπουργείο για να κάνει την ενοποίηση, “διέταξε”... την σφράγιση του ΙΚΑ και την παράδοση των κτιρίων για ένα μήνα…!!!

Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει η ενοποίηση των υπηρεσιών παράλληλα με την λειτουργία των ιατρείων;;;

Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;;;

Το μέλλον θα δείξει…

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΣτα άκρα η σύγκρουση Άδωνι – γιατρών ΕΟΠΥΥ
Επόμενο άρθροΤο 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας, υποδέχεται την Ευρώπη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.