“Εθνική Αυγή” από τον… Κασιδιάρη!

0

Ÿ“Αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς;;;”…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους:

Την ίδρυση κόμματος με την επωνυμία Εθνική Αυγή, ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που έγινε με αφορμή την επέτειο των Ιμίων, με στόχο, όπως είπε, να διασφαλιστεί η συμμετοχή ενός «πατριωτικού κόμματος» σε εκλογική αναμέτρηση στο ενδεχόμενο «πραξικοπηματικής» απαγόρευσης της ΧΑ.

«Οι πατριώτες θα έχουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές σε περίπτωση που προχωρήσουν στο πραξικόπημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, καθώς Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή» είπε.

«Στις εκλογές θα κατέβουμε ό,τι και να γίνει. Οι Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνική Αυγή, στην οποία δεν συμμετέχουν οι δολοφόνοι που περιλαμβάνονται στη Χρυσή Αυγή» πρόσθεσε…

Προηγούμενο άρθροΕκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι λόγω…
Επόμενο άρθροΣτα ίχνη των δολοφόνων του Ν.Ηρακλείου η αστυνομία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.