Δ.Σ.-Βίντεο: Ανεξαρτητοποιήσεις & «κοκορομαχίες»… με φόντο τις εκλογές!

0

DIMOTIKO-SYMVOYLIO-FX-WEB-19Δημοτικό συμβούλιο ή μάλλον «Προεκλογικό» Δημοτικό συμβούλιο… έγινε την Τετάρτη(19/02) στην αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» του 3ου ΕΠΑΛ.

Καταρχήν η συνεδρίαση ξεκίνησε με οριακή απαρτία λόγω της απουσίας όλων των συμβούλων της παράταξης «Καλημέρα όμορφη πόλη», των συμβούλων της νέας παράταξης της Βάσως Αγαγιώτου ,«Μπροστά» κ.α.

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλοι οι σύμβουλοι της «Καλημέρας» ήρθαν ομαδικά και συμμετείχαν στην συνεδρίαση περίπου 1 ώρα μετά την έναρξη της…

Η συνεδρίαση ήταν σύντομη για τα δεδομένα του «συμβουλίου μας» αλλά με μεγάλη ένταση ανάμεσα στους πάλαι ποτέ συντρόφους της  «Νέας Προοπτικής»…

Δείτε στο βίντεο-Ρεπορτάζ του Fx-news.gr  ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτητοποιήθηκαν, «κοκορομαχίες» και άλλα πολλά…

Προηγούμενο άρθροΈργα στους δήμους με εγγύηση τα έσοδα από ανταποδοτικά τέλη
Επόμενο άρθροΤσικνοπέμπτη: Από που προέκυψε αυτό το έθιμο;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.