Δείτε το νέο “Χαμπέρι”

0

xamperiΚυκλοφόρησε το πέμπτο φύλλο του “Χαμπεριού”, της εφημερίδας για την ενημέρωση και την οριζόντια επικοινωνία στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία συντάσσεται από ομάδα εργασίας της συνέλευσης του αυτοδιαχειριζόμενου κοινωνικού χώρου “Στρούγκα”.

Κύριο θέμα αυτή τη φορά είναι οι περικοπές που υφίσταται η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, οι αλλαγές που φέρνει στο σύστημα Υγείας το “ΠΕΔΥ”, το κλείσιμο του Πολυϊατρείου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναζητήστε το Χαμπέρι στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, στην κατάληψη “Στρούγκα” (Δεκελείας 116), αλλά αν δεν καταφέρετε να βρείτε την έντυπη μορφή της, διαβάστε την ηλεκτρονικά εδώ.

Προηγούμενο άρθροΠειθαρχικές ποινές σε Δημάρχους για…
Επόμενο άρθρο“Αγιά Σοφιά”: Δείτε τη “σωτήρια” Νομοθετική ρύθμιση – Δηλώσεις Δημάρχου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.