Αποσύρετε προσωρινά… η κατάργηση της ψήφου μεταναστών!

0

metanasthsΣτο νομοσχέδιο για την εκλογή ευρωβουλευτών με σταυρό προτίμησης, προτίθεται να φέρει τελικώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών τη ρύθμιση, με την οποία καταργείτο το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε ομογενείς και νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς τρίτων χωρών.

Η τροπολογία στην οποία συμπεριλαμβανόταν η σχετική ρύθμιση, σε συμμόρφωση σχετικής απόφασης του ΣτΕ, τελικώς “έσπασε” και στη Βουλή θα έρθει μόνο το τμήμα εκείνο που αφορά την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 και 25 Μαΐου.

Η χρονική μετάθεση της ρύθμισης αποδίδεται στην ανάγκη να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για διαβούλευση πριν την οριστικοποίηση της τελικής διατύπωσης που θα έρθει προς ψήφιση.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Έρχονται εξελίξεις…
Επόμενο άρθροΥποψήφιος δήμαρχος ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος και “Αντάρτης” ο Νικ. Κακλαμάνης!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.